Warehouse - IT Gigant
  • Groot assortiment
  • Naar wens samenstellen
  • Eigen technische dienst
  • Gratis bezorging vanaf €50,-

Historie:
In 1998 is RCW (Retail Computer Warehouse) opgericht.

RCW is al jaren een groothandel in gebruikte ICT hardware, en waren in onze beginjaren vooral actief op de Europese markt.

In 2010 hebben we de beslissing genomen om ook Global te gaan om ons marktgebied uit te breiden.
Dit heeft geresulteerd dat we nu partners hebben in de US, Canada en sinds kort ook Australië.

Inname oude ICT hardware:
De apparatuur die u aanbiedt, wordt door ons geïnventariseerd. Aan de hand van deze inventarisatielijst kunnen wij u namelijk een indicatie geven van de restwaarde. Daarnaast heeft u een duidelijk overzicht van de apparatuur.

Uw oude ICT apparatuur is bij ons in goede handen, en wordt ontdaan van uw kenmerken en uw data wordt vakkundig en gecertificeerd door ons verwijderd. Daarna worden ze aangepast aan de normen van nu, en weer klaargemaakt (waar mogelijk) voor hergebruik.

Webshop:
Eind 2018 rees het idee om ook de particuliere markt, het mkb en onderwijsinstellingen te laten profiteren van onze producten en diensten. En na maanden van voorbereiding en hard werken is op 1 maart 2019 onze webshop onder de naam IT Gigant online en voor iedereen toegankelijk.

Tot onze huidige klantenkring behoren nu al scholen, banken en semi overheidsinstellingen.

SBB erkend leerbedrijf:
Tevens zijn wij als RCW een erkend leerbedrijf en krijgen studenten bij ons de kans om alle werkprocessen op het gebied van ICT dienstverlening te leren.

Goede doelen:
Jaarlijks ondersteunen en doneren wij via een schenkingsproject in Ghana ICT apparatuur waar de lokale bevolking en studenten erg veel plezier aan beleven. Dit project is mede mogelijk gemaakt door de Haagse Hogeschool, scholengemeenschap de Beiaard, scholengemeenschap Johannes XXIII uit Utrecht en CMMNCT.

preloader