HP PRO-ONE 6300 AIO I3-3220S/8GB/500GB HDD 21.5INCH

 99,00

Staat: Refurbished

 

Uitverkocht

Alles wat u nodig heeft in één ruimtebesparend, all-in-one form factormodel. De nieuwste Intel®-technologie en video zorgen voor optimale prestaties en creëren een ideale omgeving, die aansluit bij uw behoeften, uw budget en uw unieke werkomgeving.

Kenmerken

Intelligent all-in-one design

– Deze dynamische, flexibele all-in-one pc met een 54,6-cm (21,5-inch) diagonaal Full-HD scherm en hoogwaardige ingebouwde stereoluidsprekers neemt heel weinig ruimte in op uw bureau.
– In landscape- of portrait-oriëntatie te plaatsen of op de muur te monteren – ideaal voor kleine ruimtes, kiosken en lobby’s.
– Bereik uw gehele team, waar de leden zich ook bevinden, dankzij de optionele webcam en twee microfoons. Het optionele HP Virtual Room ondersteunt persoonlijke live-communicatie vanaf uw pc. Ideaal voor klantenbriefings en trainingen.

Betrouwbare prestaties

– De krachtige 3e generatie Intel® Core™ familie processoren voorzien ruimschoots in uw behoeften.
– De geïntegreerde Intel® HD Graphics zorgt voor scherpe details in presentaties en documenten. Optionele MXM discrete grafische kaarten ondersteunen zware grafische applicaties.
– U kunt uw systeem gemakkelijk uitbreiden en configureren om tot 16 GB met DDR3 SDRAM-geheugentechnologie te ondersteunen, met ondersteuning voor twee-kanaals geheugenoplossingen via twee SODIMM-slots.
– De ingebouwde SuperSpeed USB 3.0-poorten zorgen voor een snelle dataoverdracht en DisplayPort voor twee schermen, een optionele seriële poort, een microfooningang en hoofdtelefoonconnector maken het gemakkelijk om randapparaten aan te sluiten.

De Hp Pro 6300 AIO wordt standaard uitgeleverd met:
• Powerkabel

Type

Pro 6300 AIO

Resolutie

1920 x 1080 FULL HD

Geheugen

8 GB DDR3

Opslagcapaciteit

500GB HDD

Optische drive

nee

Videokaart

Intel HD Graphics

Webcam

ja

Garantie

3 maanden

Artikelnummer

1040104

Aansluitingen

, ,

Schermdiagonaal

Processor type

Merk

HP

Garantie informatie

Andere suggesties…