Available Filters

Filters

Merk

Scherm grootte

Refurbished Monitoren

Filter

Resultaat 1–18 van de 63 resultaten wordt getoond

Bij IT Gigant vind je een ruim assortiment aan refurbished monitoren. Wij bieden refurbished monitoren aan voor de scherpste prijzen en van verschillende A-merken, zoals HP, Dell en Philips. Alle monitoren zijn getest aan de hand van een uitgebreide checklist. Heb jij een monitor nodig en lijkt refurbished jou interessant? Bij IT Gigant helpen we je graag bij je zoektocht naar een goede monitor. Neem dus vooral contact met ons op als je nog vragen hebt over je mogelijke aankoop!

Waarom een refurbished monitor kopen?

Heb jij nog geen idee wat een refurbished monitor jou kan opleveren? IT Gigant legt de voordelen van een refurbished monitor graag uit. Nu vraag je je vast als eerst af waarom jij een monitor refurbished moet kopen.

Vaak als een monitor mankementen toont, wordt een dergelijke monitor snel afgeschreven. Zonde! Want in de meeste gevallen is een monitor niet stuk of is het wel te repareren. Wij, van IT Gigant, kopen graag deze monitoren in. Refurbished monitoren kunnen namelijk zonder dat je het weet nog jaren gebruikt worden. Het kopen van een refurbished monitor brengt dus pluspunten met zich mee. Wij zullen aan de hand van een grondige check + onderhoudsbeurt enkele onderdelen repareren of vervangen zodat deze als bijna nieuw de deur uitgaat. Zo heb je een refurbished monitor tegen een lagere prijs van uitstekende kwaliteit!

Waar moet je op letten bij het kopen van een refurbished monitor?

Misschien vertrouw je een tweedekans niet direct, dat is begrijpelijk. Daarom is het goed om op een aantal aspecten te lezen bij het kopen van een refurbished monitor. De belangrijkste vraag die je jezelf moet stellen is: waar ga ik de monitor voor gebruiken? Steeds vaker wordt een monitor gebruikt als hoofdscherm naast het scherm op een laptop. Zo werkt men met twee schermen wat de productiviteit zal stimuleren omdat men sneller kan multitasken. Ook wordt vaak een monitor aangeschaft in combinatie met een computerkast. Ieder heeft zo zijn eigen belangen bij een refurbished monitor. Maar waar moet men dan opletten?

Beeldschermgrootte refurbished monitor

De beeldschermgrootte is waar men het eerste naar kijkt. Een 24-inch scherm is goed geschikt voor voornamelijk internetten, Microsoft Office en foto’s bekijken. Bij gebruik van bijv. Adobe of het afspelen van films kiest men vaak voor een grotere monitor van minimaal 27 inch. Het is voor jezelf goed om na te gaan of de een 24 inch of 27 inch beter bij jouw situatie past.

Tegenwoordig bestaan er ook al ultrawide, super-ultra wide en curved schermen, maar die zijn momenteel nog minder populair, mede door de hogere prijzen. De echte pro-gamers maken hier bijv. wel veel gebruik van.

Resolutie monitor refurbished

De resolutie is waar men ook veel naar kijkt. De meeste voorkomende resolutie is 1920 x 1080 (Full HD). Op mintoren t/m 24 inch worden foto’s en video’s mooi weergeven. Bij grotere schermen is een hogere resolutie wel vereist. Vanaf 24 inch kun je ook kiezen voor 2560 x 1440 tot 3840 x 2160 (Ultra-HD/4K).

Aansluitingen refurbished monitoren

Ten slotte moet je rekening houden met de aansluitingen van een (refurbished) monitor. Nieuwere laptops hebben bijv. geen VGA aansluiting meer en beschikken veelal over een HDMI aansluiting. Houd er dus rekening mee dat een monitor dan een HDMI aansluiting heeft.

Merken aanbod refurbished monitoren

IT Gigant heeft een breed aanbod aan refurbished monitoren binnen jouw wens. Misschien heb jij al een voorkeur voor een merk, misschien weet jij er wel helemaal niets vanaf. De merken die in het aanbod van IT Gigant voorkomen zijn:

  • Dell
  • Samsung
  • HP

Refurbished monitoren bij IT Gigant

IT Gigant heeft jarenlange ervaring in het opknappen van monitoren die nog lang mee kunnen. Waarom monitoren weggooien als deze na een opknapbeurt prima werken? Dat is de kracht van IT. Refurbished monitors voelen als nieuwe monitors. En dat kan jij nu zelf ervaren bij IT Gigant!

Voordelen refurbished monitoren IT Gigant

Welke voordelen kan IT Gigant bieden bij het betrouwbaar verkopen van refurbished monitoren om jou een fijn gevoel te geven? IT Gigant somt de voordelen van het kopen van een refurbished monitor even voor je op:

  • Standaard 3 maanden garantie op een refurbished monitor
  • Grondige check + onderhoudsbeurtΒ monitor refurbished
  • Uitgebreid assortiment met diverse merken aan refurbished monitoren
  • Snelle levering: Op werkdagen voor 13.00 besteld, dezelfde dag verzonden!

Ben je benieuwd naar het overige aanbod van IT Gigant? Wie weet past dit wel binnen je wensen. IT Gigant biedt ook refurbished laptops, refurbished mini pc’s en refurbished computers aan.