Refurbished HP Monitoren

Toont alle 16 resultaten

Refurbished HP-monitoren

IT Gigant biedt een ruim assortiment aan refurbished HP-monitoren aan. Refurbished klinkt misschien spannend, maar deze monitoren zijn in gebruik als nieuw. IT Gigant biedt deze monitoren aan voor betaalbare prijzen en ze zijn uitvoerig getest aan de hand van een checklist. Maak je geen zorgen, deze monitoren zijn zo goed als nieuw, en het enige verschil is dat je minder geld kwijt bent. Dit is een win-winsituatie voor beide partijen. Bij IT Gigant helpen we je graag bij het vinden van een goede gebruikte HP-monitor.

Waarom een refurbished HP-monitor aanschaffen?

Een refurbished HP-monitor is een ‘nieuwe’ tweede kans monitor waar jij van kunt profiteren. Vaak worden elektronica producten vervangen als er een nieuwere versie op de markt komt. Bij een monitor is dit meestal na enkele jaren. De levensduur van een gemiddelde monitor is echter 10+ jaar. Daarom krijgen veel monitoren een tweede kans en worden ze refurbished. Hierbij worden ze compleet gereinigd, gecontroleerd en opnieuw geïnstalleerd. Hierna zijn ze zo goed als nieuw, zowel van buiten als binnen.

Beste refurbished HP-monitoren

Een monitor kopen kan een grote uitgave zijn. Vaak worden monitoren weggegooid, terwijl deze nog jaren bruikbaar zijn. Misschien heeft de monitor wat krassen of zijn er enkele functionaliteiten niet meer helemaal top, maar bij IT Gigant vind je refurbished HP-monitoren die in een nieuw jasje zitten. Alle problemen waar je bang voor bent zijn verholpen. De monitoren zijn in gebruik als nieuw, maar besparen je een hoop geld. De beste refurbished HP-monitoren vind je bij IT Gigant. IT Gigant biedt al jarenlang refurbished monitoren aan en maakt klanten blij met deze buitenkans. Twijfel niet en laat je verrassen door de refurbished HP-monitoren van IT Gigant. Een opgeknapte monitor, dat wil toch iedereen!

Uitbreidingsmogelijkheden refurbished HP-monitor

De refurbished HP-monitoren zijn in maatwerk mogelijk dankzij de uitbreidingsmogelijkheden van IT Gigant. Denk hierbij aan uitbreiding voor:

  • Beeldschermgrootte
  • Resolutie
  • Garantie (standaard 3 maanden, uitbreiding mogelijk tot 1 jaar)

Bij IT Gigant kun je refurbished HP-monitoren laten uitbreiden met een grotere beeldschermgrootte en hogere resolutie. Daarnaast biedt IT Gigant ook de mogelijkheid om de garantie op de refurbished HP-monitoren uit te breiden van standaard 3 maanden tot 1 jaar. Laat ons je wensen weten en IT Gigant speelt daarop in.

Tweedehands of Tweedekans?

Veel mensen zijn terughoudend als het gaat om tweedehands producten, maar bij IT Gigant staan we garant voor de kwaliteit van onze refurbished HP-monitoren. Bij refurbishing worden de monitoren volledig gereviseerd en grondig geïnspecteerd, zodat ze weer in perfecte staat verkeren en bijna niet te onderscheiden zijn van nieuwe exemplaren. Het kopen van refurbished HP-monitoren biedt dan ook een uitstekende kans om kosten te besparen zonder in te boeten aan kwaliteit.

Waar moet je op letten bij het kopen van refurbished HP-monitoren?

Als je op zoek bent naar een refurbished HP-monitor, zijn er een aantal belangrijke aspecten waar je op moet letten. Een goede monitor moet voldoen aan jouw specifieke eisen en bijvoorbeeld geschikt zijn voor bepaalde toepassingen, zoals het werken met grafische programma’s of het kijken van films.

De belangrijkste componenten van een monitor zijn het schermformaat, de resolutie, de helderheid, het contrast en de reactietijd. Voor de meeste toepassingen is een resolutie van 1080p of hoger voldoende, maar als je veel met grafische programma’s werkt, kan een hogere resolutie wenselijk zijn. Ook is het belangrijk om te letten op de kijkhoek en de kleurweergave.

De buitenkant van de monitor is ook van belang. Een verstelbare standaard kan bijvoorbeeld handig zijn om de monitor op de juiste hoogte en hoek te plaatsen voor optimaal comfort en ergonomie. Daarnaast is het formaat van de monitor van belang. Een kleinere monitor is handiger voor gebruik onderweg of als je weinig ruimte hebt, terwijl een groter schermformaat ideaal is voor thuis of op kantoor.

Waarom refurbished HP-monitoren bij IT Gigant bestellen?

IT Gigant biedt, naast bovenstaande voordelen, nog andere voordelen. Hopelijk spreken deze voordelen je aan. Het belang van IT Gigant is om de wens van de klant centraal te stellen. En dat doet IT Gigant met de volgende diensten:

  • Standaard 3 maanden garantie
  • Grondige check + onderhoudsbeurt
  • Uitgebreid assortiment met A-merken
  • Snelle levering: Op werkdagen voor 13.00 besteld, zelfde dag verzonden!
  • Fysieke winkel en showroom

Refurbished HP-monitoren Nederland live bekijken?

Ben je enthousiast geworden, maar vind je online bestellen een grote stap? Kom in de winkel van IT Gigant kijken en laat je adviseren door experts. Misschien loop jij binnenkort wel met een refurbished laptop onze winkel uit en ervaar je het als nieuw. Ervaar hoe goed een refurbished laptop kan zijn. Zien wij jou snel? IT Gigant helpt je graag!