HP EliteBook 735 G6 13.3inch / R5-3500U 16GB/ 256GB SSD NEW LAPTOP / INCLUSIEF WIN10 PRO

 666,00

Staat: NEW IN BOX

Uitverkocht

De HP EliteBook 735 is ontworpen voor de moderne mobiele professional en biedt beveiliging en beheer van bedrijfsklasse, samen met krachtige samenwerkingsfuncties zodat u verbonden kunt blijven.
Ideaal voor mobiele professionals die de beste, meest robuuste notebooks nodig hebben met verbeterde grafische en systeemprestaties in een beheerde IT-omgeving
Windows 10 of andere besturingssystemen zijn beschikbaar
Precisie-design

Een ultradun ontwerp en een krachtige kijkervaring op het ultraheldere display met smalle rand maken het kijken comfortabel bij bijna elke verlichting.

Gebouwd op een veilig fundament

Bescherm uw pc tegen de nieuwste malware met zelfherstellende, hardwarematige en goed te beheren beveiligingsoplossingen van HP. HP Sure Start voor AMD4 en HP Sure Click5 helpen bij het beveiligen van uw pc vanaf het BIOS tot de browser.

Glasheldere samenwerking

Gesprekken klinken helder en duidelijk met geavanceerde samenwerkingsfuncties zoals HP Noise Cancellation en een geΓ―ntegreerde microfoon aan de achterzijde. De speakers aan de bovenzijde produceren een rijk geluid en de samenwerkingstoetsen zorgen voor productieve gesprekken via de pc.

Merk

HP

Schermdiagonaal

Resolutie

Processor

Geheugen

Opslagcapaciteit

Videokaart

Aansluitingen

,

Webcam

Ja

Processor type

Sku
Garantie

Artikel

735 G6

Jaar

2019

Garantie informatie

Andere suggesties…