Gratis Windows 10 of 11 installatie tijdens onze Zomer Actie!

Tijdens de IT Gigant Zomer Actie bieden we gratis installatie van Windows 10 of Windows 11 aan op alle laptops en pc’s. Lees verder om meer te weten te komen over deze aanbieding en hoe je kunt profiteren van de beste prijs/kwaliteit verhouding in refurbished IT-producten.

Gratis installatie van Windows 10 of Windows 11

Tijdens onze Zomer Actie bieden we een bijzondere service aan: gratis installatie van Windows 10 of Windows 11 op al onze laptops en pc’s. Of je nu een nieuwe computer wilt of je bestaande systeem wilt upgraden, wij zorgen ervoor dat je direct kunt genieten van de nieuwste en meest betrouwbare besturingssystemen van Microsoft.

Windows 10: Een vertrouwde keuze

Windows 10 is een bewezen besturingssysteem dat miljoenen mensen wereldwijd vertrouwen. Met een gebruiksvriendelijke interface, uitgebreide beveiligingsfuncties en een breed scala aan compatibele software, biedt Windows 10 de perfecte balans tussen prestaties en gebruiksgemak. Of je nu een professional, student of gamer bent, Windows 10 zal voldoen aan al je behoeften en verwachtingen.

Windows 11: De toekomst van technologie

Voor degenen die op zoek zijn naar de nieuwste innovaties en een nog intuรฏtievere gebruikerservaring, is Windows 11 de ideale keuze. Met een frisse, moderne uitstraling en verbeterde prestaties tilt Windows 11 je productiviteit naar een hoger niveau. Ontdek nieuwe functies zoals de vernieuwde Startknop, het geoptimaliseerde taakbeheer en de mogelijkheid om Android-apps rechtstreeks op je pc te draaien. Met Windows 11 ben je klaar voor de toekomst van technologie.

Hoe profiteer je van deze actie?

Het is heel eenvoudig om te profiteren van onze Zomer Actie. Bezoek onze website tijdens de actieperiode van 19 tot en met 25 juni en selecteer de refurbished laptop of pc van jouw keuze. Voeg het gewenste besturingssysteem, Windows 10 of Windows 11, toe aan je bestelling en wij zorgen ervoor dat het gratis wordt geรฏnstalleerd. Met deze geweldige aanbieding bespaar je niet alleen geld, maar ben je ook verzekerd van een probleemloze installatie en een naadloze gebruikerservaring.