HP ELITEDESK 800 G3 MINI i5-6500T/4GB/120GB SSD

 133,00

Uitverkocht

Beschrijving

Deze Mini PC is uitgerust met een zesde generatie Intel Core™ i5 processor. De i5 processor is voor een groot gedeelte verantwoordelijk voor de prestaties van de Mini PC. Verder is het werkgeheugen of intern geheugen bepalend voor de snelheid. Werkgeheugen of intern geheugen is zeer snel geheugen dat door de computer wordt gebruikt om tijdelijke gegevens op te slaan, zodat de processor deze kan bewerken. De Mini PC wordt geleverd met 4 GB intern DDR4-SDRAM geheugen.

Er is 120 GB aan opslagruimte beschikbaar op de SSD voor al je programma’s, foto’s, video’s en documenten. Het grote verschil tussen een HDD (harde schijf) en een SSD (Solid State Drive) is dat er in SSD’s geen bewegende onderdelen worden gebruikt, zoals een roterende schijf of bewegende lees- en schrijfkoppen. Hierdoor komen mechanische fouten niet of nauwelijks voor. Bij een HDD moet je soms even wachten tot de schijf de koppen heeft gepositioneerd. Dat hoeft bij een SSD niet, waardoor hij sneller gegevens kan lezen en schrijven. Dat merk je wel in de prijs. Een HDD is doorgaans goedkoper en beschikbaar in grotere formaten, zodat je er meer gegevens op kwijt kunt.

De videokaart of grafische adapter is verantwoordelijk voor het beeld op je computer en bepalend voor de grafische prestaties. Op het moederbord is vaak een on-board grafische adapter geïntegreerd. Hiermee kun je prima film en video afspelen. Voor het spelen van zware videogames of voor het professioneel bewerken van foto- en videomateriaal zijn ze minder geschikt. Daarvoor heb je een aparte videokaart nodig. Voor het afspelen van video is een geïntegreerde Intel HD Graphics aanwezig. De Mini PC is Zwart, Zilver en 177 mm breed, 34,2 mm diep en 175 mm hoog. Hij weegt 1, 21 kg.

De Hp EliteDesk 800 G3 mini wordt standaard geleverd met:
• Powerkabel
• Muis
• Toetsenbord

Extra informatie

Merk

HP

Type

EliteDesk 800 G3 mini

Processor

geheugen

4GB DDR4

Opslagcapaciteit

Videokaart

Garantie

3 maanden

Artikelnummer

1011104

Aansluitingen

, , , ,

Garantie informatie

Andere suggesties…