Tweedehands laptops

Resultaat 1–18 van de 113 resultaten wordt getoond

tweedehands laptops

Ben jij op zoek naar een goed werkende, tweedehands laptop om in gebruik te nemen? Dan ben jij bij IT Gigant aan het juiste adres. IT Gigant heeft al jaren ervaring in het als nieuw aanbieden van tweedehands laptops. Dit kan IT Gigant ook mogelijk maken voor jouw persoonlijke situatie. Bij IT Gigant vind je een ruim assortiment aan tweedehands laptops inclusief garantie! Met de garantie hopen wij jou een betrouwbaar gevoel te geven om je nieuwe tweedehands laptop bij ons aan te schaffen. Je bespaart niet alleen hoge kosten van een nieuwe laptop, maar profiteert ook van een stukje zekerheid en betrouwbaarheid. Klinkt dat aangenaam?[showhide more_text=”Lees meer” less_text=”Minder tekst”]

Waarom een tweedehands laptop kopen bij IT Gigant?

Een tweedehands laptop kopen kan bij meerdere aanbieders. Nu zal jij jezelf vast de vraag stellen waarom je jouw tweedehands laptop dan specifiek bij IT Gigant moet kopen. IT Gigant maakt veel mensen al jaren blij met tweedekans laptops. IT Gigant is een betrouwbare aanbieder in hernieuwde laptops. Bij IT Gigant koop je niet alleen een tweedehands laptop, maar ook een stukje zekerheid en betrouwbaarheid.

Onderstaand hebben wij de belangrijkste redenen waarom klanten voor IT Gigant kiezen weergegeven. Dit is waar jij als IT Gigant klant van kunt genieten bij het kopen van een tweedehands laptop. IT Gigant biedt:

  • Voordelige laptops
  • Uitgebreid geteste laptops
  • Professionele reiniging
  • Standaard 3 maanden garantie
  • Goedwerkende laptops
  • Bekende A-merken als HP, Dell, Lenovo en Apple.

Zo koop jij een tweedehands laptop die oogt en voelt als nieuw!

Uitbreidingsmogelijkheden gebruikte laptops

De gebruikte laptops van IT Gigant kunnen op verschillende manieren worden uitgebreid, zodat ze helemaal aan jouw wensen voldoen. Zo bieden wij ook een stukje maatwerk. Wij bieden de volgende uitbreidingsmogelijkheden voor tweedehands laptops aan:

  • intern geheugen
  • harde schijf of SSD
  • Windows installatie
  • garantie (standaard 3 maanden, uitbreiding mogelijk tot 1 jaar)

Verschil tweedehands & refurbished laptops

Het verschil tussen IT Gigant en andere tweedehands aanbieders is dat IT Gigant de laptops volledig refurbished aanbiedt, en dus eigenlijk garant staat voor een tweedehands laptop die écht zo goed als nieuw is. Er is dus echt een belangrijk verschil tussen tweedehands en refurbished laptops. Elke refurbished laptop is tweedehands maar niet elke tweedehands laptop is refurbished. Refurbished laptops zijn namelijk uitgebreid nagekeken. Hierbij controleren wij de kwaliteit van zowel de hardware als de software en worden er, indien nodig, onderdelen vervangen. Daarnaast kan een particulier geen garantie geven. Bij aankoop van een refurbished laptop ontvang je van IT Gigant standaard 3 maanden garantie en kun je deze eventueel uitbreiden naar 1 jaar garantie.

Tweedehands laptops bij IT Gigant

Elke aanbieder heeft zijn eigen definitie van tweedehands. Door de klant duidelijk te vertellen wat wij bij tweedehands eigenlijk refurbished kwaliteit bedoelen, hopen wij het vertrouwen van klanten te winnen. Bij IT Gigant kom je niet voor verrassingen te staan. De tweedehands laptops van IT Gigant ondergaan een grondige check en komen dus met minimaal 3 maanden garantie. Met een tweedehands laptop van IT Gigant kan jij jarenlang genieten van een laptop voor werk of op school. Ben jij benieuwd naar het aanbod en de mogelijkheden? Bekijk hier ons aanbod aan tweedehands laptops.

[/showhide]