Vakantiegeld actie

Toont alle 5 resultaten

Speciaal voor iedereen die zijn vakantiegeld slim wilt besteden hebben wij een aantal van onze producten in de aanbieding. Tijdens deze vakantiegeld actie zorgen wij voor scherpe prijzen zodat jij nu een refurbished laptop, monitor of computer kunt kopen.

Waarom IT Gigant?

  • Standaard 3 maanden garantie
  • Snelle levering: voor 15.00 besteld, zelfde dag verzonden!
  • Achteraf betalen met Klarna
  • Grondige check + onderhoudsbeurt
  • Uitgebreid assortiment met A-merken
  • Fysieke winkel met eigen technische dienst

[showhide more_text=”Lees meer” less_text=”Minder tekst”]

IT Gigant heeft ook naast deze vakantiegeld actie producten een ruime voorraad van refurbished hardware, voor de scherpste prijzen én van verschillende A-merken zoals HP, Dell en Lenovo. Van deze merken verkopen wij onder andere producten als refurbished laptopscomputers en monitoren.

Wat is Refurbished
Refurbished betekent dat een apparaat al eens gebruikt is, maar compleet gereviseerd en uitvoerig is getest waardoor het toestel weer in goede conditie is. Refurbished is dus iets heel anders dan een tweedehands product wat je bijvoorbeeld op marktplaats of andere websites kunt kopen.
Als je een refurbished product van IT Gigant koopt weet je dat dit product volledig getest is, vrij van instellingen of bestanden van een andere gebruiker en een 100% goed werkend apparaat is.

Het voordeel van refurbished hardware is dat de prijs een stuk goedkoper is, maar dan met de kwaliteit van nieuw!

Bij IT Gigant helpen we je graag bij je zoektocht naar een goede tweedehandse computer, maar dan beter. Neem dus vooral contact met ons op als je nog vragen hebt over je mogelijke aankoop.

[/showhide]