Refurbished Laptops

Resultaat 1–18 van de 106 resultaten wordt getoond

refurbished laptops

Refurbished laptops

IT Gigant is dé aanbieder in refurbished laptops. Bij IT Gigant vind je een ruim assortiment aan refurbished laptops. Refurbished klinkt spannend, maar is in gebruik als nieuw. IT Gigant biedt refurbished laptops aan voor de betaalbare prijzen en van verschillende A-merken als Apple, HP en Dell. Onze laptops zijn getest aan de hand van een uitgebreide checklist. Maakt u zich geen zorgen, de laptops zijn als nieuw. Het enige verschil is dat u minder geld kwijt bent. Dat lijkt ons een win-winsituatie voor beide partijen. Bij IT Gigant helpen we je graag bij je zoektocht naar een goede gebruikte laptop, maar dan beter!

Waarom een refurbished laptop aanschaffen?

Refurbished laptops zijn ‘nieuwe’ tweede kans laptops waar ook jij gebruik van kunt maken. Wist jij al dat deze ideale mogelijkheid bestond? Pak je voordeel met refurbished laptops. Vaak worden elektronicaproducten vervangen als er een nieuwere variant op de markt komt. Bij een laptop is dit meestal na 5 jaar. De levensduur van een gemiddelde laptop is echter 10+ jaar. Daarom krijgen veel laptops een tweede kans, oftewel ze worden refurbished. Hierbij worden ze compleet gereinigd, gecontroleerd en opnieuw geïnstalleerd. Hierna zijn ze zo-goed-als-nieuw, zowel van buiten als binnen.

Beste refurbished laptops

Een laptop kopen is een hele uitgave. Hier moeten veel wel wat maandjes voor sparen. Vaak worden laptops weggegooid, terwijl deze nog jaren bruikbaar zijn. Misschien is de batterij snel leeg, het toetsenbord voelt minder soepel aan of de laptop is traag. IT Gigant biedt tweedekans refurbished laptops aan in een nieuw jasje. Alle problemen waar je bang voor bent zijn verholpen. De laptops zijn in gebruik als nieuw, maar schelen je een hoop geld. De beste refurbished laptops vindt je bij IT Gigant. IT Gigant biedt al jarenlang refurbished laptops aan en maakt klanten blij met deze buitenkans. Twijfel vooral niet, je wordt verrast door de refurbished laptops van IT Gigant. Een opgeknapte laptop, dat wil toch iedereen!

Uitbreidingsmogelijkheden refurbished laptop

De reburbished laptops zijn in maatwerk mogelijk dankzij de uitbreidingsmogelijkheden van IT Gigant. Denk hierbij aan uitbreiding voor:

 • Intern geheugen
 • harde schijf
 • Windows installatie
 • Garantie (standaard 3 maanden, uitbreiding mogelijk tot 1 jaar)

Bij IT Gigant kunnen de refurbished laptops worden uitgebreid met intern geheugen. Dit is een keuze die je zelf moet maken. Daarnaast biedt IT Gigant ook de mogelijkheid aan om de refurbished laptops uit te breiden met een Windows installatie. IT Gigant vervult jouw wensen graag! De garantie die IT Gigant op de refurbished laptops verleent is standaard 3 maanden, maar dit kan je eenvoudig uitbreiden tot 1 jaar. Laat ons je wensen weten, dan speelt IT Gigant daarop in.

Goedkope refurbished laptop, geen duurkoop?

Een refurbished laptop is net zo goed als een nieuwe. Op de tweedekans refurbished laptops zitten vaak dezelfde specificaties als een nieuwe. Een goedkope refurbished laptop is zeker geen duurkoop. Je mag het zelf ervaren.

Laptops tweedehands of tweedekans?

Helaas schrikken mensen af bij het woord tweedehands. Waarom zien wij dit niet gewoon als een tweedekans? Hier staat IT Gigant voor in. Tweedehands producten hebben het imago dat ze minder goed functioneren. Bij refurbished wordt de laptop echter helemaal uit elkaar gehaald, nagekeken, gereinigd en opnieuw geïnstalleerd. Hierdoor komt de kwaliteit van deze laptops heel dicht bij de kwaliteit van het oorspronkelijke product. De naam tweedehands staat dus niet gelijk aan tweedekans. Tweedekans laptops zijn zo goed als nieuw. Vaak is het verschil met een nieuwe laptop niet eens te merken of voelen. Het beste is om de kwaliteit zelf te ervaren. Wij hebben refurbished laptops in overvloed die jou blij kunnen maken.

Waar op letten bij het kopen van een refurb laptop?

Tegenwoordig worden laptops dagelijks gebruikt. Je zou bijna kunnen zeggen dat een laptop onmisbaar is geworden in het dagelijkse leven. Laptops zijn niet alleen belangrijk in het werkleven van mensen, zelfs bij kinderen op school spelen ze een belangrijke rol. Studenten werken er dagelijks mee, maar ook voor werk is de laptop essentieel voor bijv. flexwerkers die gedeeltelijk thuiswerken en gedeeltelijk op kantoor. De wereld digitaliseert en dus ook de invloed van laptops, of misschien wel jouw eigen refurbished laptop.

Wat zijn nou de belangrijkste onderdelen van laptops waar je op moet letten bij het kopen van een (refurbished) laptop? De belangrijkste componenten zijn:

 • De processor
 • Het interne geheugen
 • De harde schijf (of SSD)

Inhoudelijk gezien zijn de processor, het intern geheugen en harde schijf (of SSD) de belangrijkste componenten van een laptop. Wij adviseren om minimaal een i5 processor (of soortgelijk) te nemen voor goede prestaties. Zeker voor het bewerken van bestanden of voor werkzaamheden met Microsoft Office. Daarnaast adviseren wij om een intern geheugen van 8GB of 16GB te nemen voor snellere prestaties en multitasking werkzaamheden. Als laatst adviseren wij een SSD schijf te nemen i.p.v. de traditionele harde schijf voor snellere prestaties. Je kan dan eventueel nog een externe harde schijf aanschaffen om alle foto’s en muziek op te slaan. Dit zijn de

Aandachtspunten buitenkant (refurbished) laptop

Aan de buitenkant is het gewicht, beeldschermgrootte (en resolutie) en behuizing van belang. Ben je veel onderweg, dan wil je het liefst een lichte refurbished laptop met een relatief klein scherm. Zit je veel thuis of op kantoor dan kun je bijvoorbeeld een laptop van 17 inch nemen. IT Gigant biedt refusbished laptops aan naar ieders wens. Laat het ons vooral weten, dan zorgen wij van IT Gigant dat er een perfecte refurbished laptop voor je klaar staat.

Refurbished laptops bij IT Gigant

Ben je overtuigd van de voordelen van refurbished laptops of nog niet helemaal? IT Gigant heeft jarenlange ervaring in het aanbieden van refurbished laptops. Bij IT Gigant vind je de beste refurbished laptops van Nederland. Geen tweedehands, maar tweedekans. Je mag verwachten dat de laptops op alle belangrijke onderdelen zijn nagekeken en/of vervangen. Daarbij is het voordeel voor jou dat de laptop een stuk goedkoper is dan een nieuwe laptop. Een goedkope refurbished laptop heeft dus alleen maar voordelen.

Waarom een betaalbare refurbished laptop bij IT Gigant bestellen?

IT Gigant biedt, naast bovenstaande voordelen, nog andere voordelen. Hopelijk spreken deze voordelen je aan. Het belang van IT Gigant is om de wens van de klant centraal te stellen. En dat doet IT Gigant met de volgende diensten:

 • Standaard 3 maanden garantie
 • Grondige check + onderhoudsbeurt
 • Uitgebreid assortiment met A-merken
 • Snelle levering: Op werkdagen voor 13.00 besteld, zelfde dag verzonden!
 • Fysieke winkel en showroom

Refurbished laptops Nederland live bekijken?

Ben je enthousiast geworden, maar vind je online bestellen een grote stap? Kom in de winkel van IT Gigant kijken en laat je adviseren door experts. Misschien loop jij binnenkort wel met een refurbished laptop onze winkel uit en ervaar je het als nieuw. Ervaar hoe goed een refurbished laptop kan zijn. Zien wij jou snel? IT Gigant helpt je graag!