Refurbished Lenovo Laptops

Toont alle 7 resultaten

Refurbished Lenovo laptops

IT Gigant biedt een ruim assortiment aan refurbished Lenovo laptops aan. Refurbished klinkt misschien spannend, maar deze laptops zijn in gebruik als nieuw. IT Gigant biedt deze laptops aan voor betaalbare prijzen en ze zijn uitvoerig getest aan de hand van een checklist. Maak je geen zorgen, deze laptops zijn zo goed als nieuw, en het enige verschil is dat je minder geld kwijt bent. Dit is een win-winsituatie voor beide partijen. Bij IT Gigant helpen we je graag bij het vinden van een goede gebruikte Lenovo laptop.

Waarom een refurbished Lenovo laptop aanschaffen?

Een refurbished Lenovo laptop is een ‘nieuwe’ tweede kans laptop waar jij van kunt profiteren. Vaak worden elektronica producten vervangen als er een nieuwere versie op de markt komt. Bij een laptop is dit meestal na enkele jaren. De levensduur van een gemiddelde laptop is echter 5+ jaar. Daarom krijgen veel laptops een tweede kans en worden ze refurbished. Hierbij worden ze compleet gereinigd, gecontroleerd en opnieuw geïnstalleerd. Hierna zijn ze zo goed als nieuw, zowel van buiten als binnen.

Beste refurbished Lenovo laptops

Een laptop kopen kan een grote uitgave zijn. Vaak worden laptops weggegooid, terwijl deze nog jaren bruikbaar zijn. Misschien heeft de laptop wat krassen of zijn er enkele functionaliteiten niet meer helemaal top, maar bij IT Gigant vind je refurbished Lenovo laptops die in een nieuw jasje zitten. Alle problemen waar je bang voor bent zijn verholpen. De laptops zijn in gebruik als nieuw, maar besparen je een hoop geld. De beste refurbished Lenovo laptops vind je bij IT Gigant. IT Gigant biedt al jarenlang refurbished laptops aan en maakt klanten blij met deze buitenkans. Twijfel niet en laat je verrassen door de refurbished Lenovo laptops van IT Gigant. Een opgeknapte laptop, dat wil toch iedereen!

Uitbreidingsmogelijkheden refurbished Lenovo laptop

De refurbished Lenovo laptops zijn in maatwerk mogelijk dankzij de uitbreidingsmogelijkheden van IT Gigant. Denk hierbij aan uitbreiding voor:

  • Schermgrootte
  • Processorsnelheid
  • Garantie (standaard 3 maanden, uitbreiding mogelijk tot 1 jaar)

Bij IT Gigant kun je refurbished Lenovo laptops laten uitbreiden met een grotere schermgrootte en hogere processorsnelheid. Daarnaast biedt IT Gigant ook de mogelijkheid om de garantie op de refurbished Lenovo laptops uit te breiden van standaard 3 maanden tot 1 jaar.

Tweedehands of Tweedekans?

Veel mensen zijn terughoudend als het gaat om tweedehands producten, maar bij IT Gigant staan we garant voor de kwaliteit van onze refurbished Lenovo laptops. Bij refurbishing worden de laptops volledig gereviseerd en grondig geïnspecteerd, zodat ze weer in perfecte staat verkeren en bijna niet te onderscheiden zijn van nieuwe exemplaren. Het kopen van refurbished Lenovo laptops biedt dan ook een uitstekende kans om kosten te besparen zonder in te boeten aan kwaliteit.

Waar moet je op letten bij het kopen van refurbished Lenovo laptops?

Als je op zoek bent naar een refurbished Lenovo laptop, zijn er een aantal belangrijke aspecten waar je op moet letten. Een goede laptop moet voldoen aan jouw specifieke eisen en bijvoorbeeld geschikt zijn voor bepaalde toepassingen, zoals het werken met grafische programma’s of het kijken van films.

De belangrijkste componenten van een laptop zijn de processor, het RAM-geheugen, de harde schijf, de videokaart en het schermformaat. Voor de meeste toepassingen is een processor van minimaal i5 en 8GB RAM-geheugen voldoende, maar als je veel met zware programma’s werkt, kan een krachtigere processor en meer RAM-geheugen wenselijk zijn. Ook is het belangrijk om te letten op de harde schijf grootte en de videokaart voor de beste prestaties.

De buitenkant van de laptop is ook van belang. Een verlicht toetsenbord kan bijvoorbeeld handig zijn om in het donker te werken en de batterijduur is belangrijk als je veel onderweg bent. Daarnaast is het formaat van de laptop van belang. Een kleinere laptop is handiger voor gebruik onderweg of als je weinig ruimte hebt, terwijl een groter schermformaat ideaal is voor thuis of op kantoor.

Waarom refurbished Lenovo laptops bij IT Gigant bestellen?

IT Gigant biedt, naast bovenstaande voordelen, nog andere voordelen. Hopelijk spreken deze voordelen je aan. Het belang van IT Gigant is om de wens van de klant centraal te stellen. En dat doet IT Gigant met de volgende diensten:

  • Standaard 3 maanden garantie
  • Grondige check + onderhoudsbeurt
  • Uitgebreid assortiment met A-merken
  • Snelle levering: Op werkdagen voor 13.00 besteld, zelfde dag verzonden!
  • Fysieke winkel en showroom

Refurbished Lenovo laptops Nederland live bekijken?

Ben je enthousiast geworden, maar vind je online bestellen een grote stap? Kom in de winkel van IT Gigant kijken en laat je adviseren door experts. Misschien loop jij binnenkort wel met een refurbished laptop onze winkel uit en ervaar je het als nieuw. IT Gigant helpt je graag!